Piensisustus & ruukut

Sisustustavarat, kukkaruukut ja lahjatavarat | Salo

Salon keskustassa sijaitseva Kikan kukka ja lahja on sisustajan satumaa, joka tarjoaa uusia, ihania ja ihmeellisiä sisustustavaroita ja -esineitä. Kauniit kukkaruukut, suloiset nallekarhut, upeat kynttilät sekä muut tuotteemme ovat ihastuttavia valintoja sekä omaan kotiin että lahjaksi.

Sisustus- ja lahjatavaroita laatumerkeiltä

Sisustustavaroiden valikoimaamme on valittu kauniita ja tyylikkäitä tuotteita laadukkailta kotimaisilta ja ulkomaisilta toimittajilta:

  • Tanskalaiset IB Laursen, Milljögården, Nordal friends & family, Olsson & Jensen sekä uutuutena Hübsch tuovat maalaisromanttiset, sirot, modernit ja perinteiset sisustusesineet suomalaisiin koteihin.

  • Ihana uutuusmerkkimme Willow Tree tarjoaa englantilaisen sisustusperheen tyylihuonekaluja aikuiseen makuun.

  • Kotimaiset Desicon ja Maria Drockilan kynttilät luovat tyylikästä ja tunnelmallista valoa sekä koteihin että esimerkiksi  yritystiloihin ja toimistoihin.

  • Muista myös ihanat Dosa Design -ovistopparit, Maileg-tontut sekä Affarin sekä Sian upeat sisustustuotteet! 

Kauniit kukkaruukut käyttöön ja koristeiksi

Päivitämme jatkuvasti kukkakauppamme ruukkuvalikoimaa sesongin, trendien sekä asiakkaidemme toiveiden mukaan. Pienet ja suuret, perinteiset ja modernit kukkaruukut toimivat tyylikkäinä sisustuselementteinä ja korostavat kukan tai kasvin kauneutta ja vehreyttä. Kukkaruukun valintaan vaikuttavat paitsi ulkonäkö, myös sen käyttötarkoitus – pidä siis huolta, että kukallasi sopiva ja tarpeeksi tilava koti!

Tervetuloa ihastumaan ja innostumaan!

Ota yhteyttä!