Kukkakauppa

Viherkeitaasta salaiseen puutarhaan | Salo

Kikan kukka ja lahja on kukkakauppa, jossa voit unohtaa syksyn harmauden ja talven pimeyden ja nauttia ikivihreän kukkamaailmamme väriloistosta. Monipuolinen kukka- ja viherkasvivalikoimamme tarjoaa inspiraatiota ja ideoita niin kodin sisustajille, häiden suunnittelijoille, innokkaille puutarhureille ja sopivaa lahjaa miettiville kuin kaikille muillekin kukkien ja kasvien ystäville.

Pitkät aukioloaikamme, keskeinen sijaintimme Salon Helsingintiellä sekä aina ystävällinen henkilökuntamme tekevät kukkakaupastamme erittäin helposti lähestyttävän paikan, jonka tunnelmallinen ja rento ilmapiiri sekä aina uusimpia kukkamaailman tuulahduksia tarjoava valikoimamme vie mukanaan.

Kukkapalveluja asiakasta ajatellen

Aidosti palveleva asiakaspalvelu ja asiantunteva henkilökunta ovat kukkakauppamme toiminnan perusta ja asiakkaidemme tuki ja turva. Kun kukkakimpun kukkien merkitys tai huonekasvin sopivuus mietityttävät, me olemme valmiina auttamaan. Kokeneet ja ammattitaitoiset puutarhurimme ja kukkataikurimme auttavat valitsemaan sopivimmat kukkavaihtoehdot ja luovat kauneimmat kimput, kukkasidonnat ja muut kukkakokonaisuudet eri tilaisuuksiin ja tarpeisiin.

Tyytyväiset asiakkaat ja pitkät asiakassuhteet viestivät meille, että yksilölliseen asiakaspalveluun, viimeisteltyyn käsityöhön sekä alati uusiutuvaan kukkavalikoimaan kannattaa panostaa. Tyytyväisyystutkimuksissa 2 kertaa Salon parhaaksi kukkakaupaksi valittuna yrityksenä haluamme tarjota asiakkaillemme aina uusia elämyksiä kukkaloiston keskellä.

Olipa toiveenasi kukkakimppu ystävälle tai rakkaalle, vihreämpi sisustus kotiin tai hääjuhlien kukkaloisto, meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua – tervetuloa!

Ota yhteyttä!